Så tråkigt det kan vara

I dag är det 10 grader här, dock ingen sol. Man skulle kunna plantera blommor ute nu, det ska ju inte bli minusgrader på nätterna efter den nionde juni. Jag tror jag väntar till midsommar. Känns som om det ska bli kallt nattetid.
Matte kommer ej på lunch idag. Han ska på nån kurs för jobbet. Samma onsdag, torsdag.
 
Läste större delen av kvällen i går. Isabel ringde och vi pratade lite om sommaren. Såg faktiskt "Cityakuten" och Magnus Betnérs "Tal till nationen" på TV. Jag gillar Magnus Betnèr och håller med det mesta han säger. Jag vet att flera hatar honom, men jag kan verkligen skratta åt honom. Förstår inte att han kan hålla masken så bra.

Jag glömde ringa till Reumatikerföreningen och höra om badtider igår. Måste försöka komma ihåg det i dag. Jag måste på affären också i dag, har slut toapapper och diskmedel. Behöver också hårdbröd. Säkert nåt annat jag skulle behöva, men har inte det i minnet just nu. Börjar bli tomt i börsen nu, så det är bara att hålla igen.

I kväll är det sista delen på "Krig och fred" och den måste jag se. Kommer inte ihåg hur den slutade (minnet igen), när jag såg den förut. Men det är många år sen jag såg den. Har också läst boken men det är ännu längre sen. Tänk om jag kunde komma ihåg allt jag läst och sett i mitt liv, då skulle jag vara knäpp. Tur att man kan lägga undan i minnesbanken. Ibland kan man plocka fram därifrån, men mindre viktiga saker kanske försvinner för alltid. Och då är det väl inte så viktigt.

Till helgen far väl Joakim med familj till Skellefteå och ska vara där hela sommaren. Då ser man inte dom förrän till hösten. Isabel ska jobba hela sommaren så då faller hon bort. Helena är ju så långt borta sen länge. Tur att Matte finns annars skulle man vara mol alen. Har då inte hört att han ska fara nånstans och han jobbar också hela sommaren. Sånt är livet.

Nu ska jag  i duschen och det är skönt sen gör jag en grillkorv till lunch. Här verkar då inget roligt hända så det blev ingen vidare rolig blogg men vi får försöka igen. Ha det så bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0