Tankar om livet

Det slog mig i morse när jag vaknade att mitt liv är ju slut. Ja inte så att jag ska dö nu, men p g a att jag är så begränsad  i det jag gör, så måste jag säga att livet är slut. Jag kan inte resa och se mig om, jag kan inte gå på en konsert, inte hälsa på nån jag tycker om o s v. När jag i söndags hade varit i Korsträsk och kom hem, kände jag som om det var min sista resa utanför Storgatan. Och jag som har så mycket ogjort.
  
Tänker på Tyra som jag träffade i Las Palmas i slutet på 70-talet. Hon var närmare 70 år och levde fullt ut. Hon sa att den dagen hon skulle sluta sina ögon för sista gången skulle hon inte ångra nåt hon gjort eller inte gjort. För henne blev det nog så. Jag har inte ångrat nåt jag gjort men nog har jag kvar saker att göra. Det ska till ett underverk om jag ska kunna göra allt jag vill.

Sitter och väntar på att en flicka ska komma och ta prover på mig inför sprutan på torsdag. Vädret idag är oförändrat. En lätt bris och solsken. Alltså riktig sommar. Måste köpa jordgubbar idag. Matte kommer med lunch idag, det blir palt som han köper på Centrum. Dom kokar pitepalt varje tisdag och torsdagar gör dom blodpalt. Men man måste vara i tid där för det är stor åtgång på palten. Jag brukar göra palten själv, men i bland är det skönt att slippa laga mat. 

Tänker ta mig en prommenad på eftermiddagen. Ska handla lite mjölk och jordgubbar. Kanske det blir en glass i värmen. I kväll ska jag se "Morden i Midsomer", mitt favoritprogram. Sen ska jag börja på en ny bok. Skriven av Markus Lutteman, en sann historia om en svensk i Bolivias mest ökända fängelse. Boken heter "El choco". Få se om den faller mig i smaken. Brukar tycka att skrivna dokumentärer är lite tunga att läsa. Men man vet ju aldrig.
 
Dagens tankar börjar ta slut så nu blir det inget mer förrän i morgon. Ha det så bra i sommarvärmen! 

Kommentarer
Postat av: Christina Stark

Hej, vem är du som skriver den här bloggen?? hälsar Christina

2011-03-04 @ 16:29:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0