Skönt med värmen

Ännu en varm sommardag. Jag är glad att jag inte har sol hela dagarna i min lägenhet utan bara på morgnarna. Då får man inte så varmt här inne, utan det är ganska svalt. Men visst är det skönt med värme när det är sommar.

Ja då såg jag "Allsång på Skansen" i går kväll. Tyckte nog inte att det var bättre än det från Liseberg. Lotta kan ju sjunga och det kan inte Anders Lundin. Däremot kan Måns Zelmerlöw sjunga och har ett bra framträdande, ledigt och lätt. En bra artist är han. Sen var det ju dags för sommarens "Morden i Midsomer". En lättsam deckargåta. Nu känns det att sommaren är här. Gott att snaska på jordgubbar till TV:n. Fast jag var ganska mätt efter det att jag hade ätit tacos med mina söner. Avslutade TV-kvällen med slutet på den italienska TV-serien "Han var min bror".

Idag har inget särskilt hänt. Har ont i nacken så jag har hållit mig i stillhet. Vill vara fit for fight på fredag då jag ska på träning i bassängen.  Gjorde bara varma mackor till lunch. Man kan inte äta så mycket i värmen och till middag gör jag renskav, potatismos, sallad och lingonsylt. Efter middagen skulle jag kunna tänka mig att gå på Turklövern och köpa en mjukglass och sätta mig vid fontänen och äta den. 

I kväll ser jag "So you think you can dance" eller filmen "Återstoden av dagen" med Anthony Hopkins. Har sett den förut nån gång men jag tyckte den var bra, så jag kanske ser den igen. Beror på humöret hur jag väljer. I alla fall är jag nöjd med min dag så länge. Mina blommor på balkongen ser ut att trivas än så länge. Jag är glad att dom har flyttat till mig. Nu har jag väl inget mer att förtälja för denna dag. Vi får väl höras sen. Hola !! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0