Regnig söndag

Idag har det regnat som hela dagen. Det har varit mörkt inomhus, så man har fått ha lamporna tända. Ja det är inget att göra åt. Vädret kan man inte bestämma över hur gärna man än vill. Började dagen med att göra pannbiff som vi ska äta till middag. Sen har jag varit i tvättstugan också. Matte kopplade in mitt trådlösa bredband efter det att vi ätit lunch. Få se hur det funkar.
Såg i TV -tidningen att "So you think you can dance" börjar på onsdag. Det är ju ett program jag gillar. Har alltid varit förtjust i att dansa. Nu tycker jag om att se på när andra dansar. Och dom är ju så duktiga dom som är med i det programmet. Något att se fram emot för en gångs skull. Såg en kuslig film i går kväll. "Sjätte sinnet" med Bruce Willis. Jag brukar inte vilja se såna rysare men den var faktiskt bra, och inte så hemsk ändå. Mest bara sorglig.

Nu är det strax tid att äta middag. Det blir väl nåt på TV ikväll. Har inte kollat än men gör det sen. Det blev inte så många rader idag. Men så är ju livet, det händer inte alltid nåt. Vi höres sen. Hola!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0