Är det vinter eller?

Hallå där, va kallt det är ute. Var en sväng till affären och skulle behövt ha vinterkappan på mig. Kyla och blåst är det! På radion sa dom i morse att det snöade i Gällivare, visserligen blötsnö, men ändå. I morgon är det ju nationaldagen så då ville man ju ha värme och sol. Susanne var här en stund och vi fikade och pratade. Sen ringde hennes gubbe att han behövde bilen så då var hon tvungen fara hem. Typiskt, men det går ju fler tåg.

Matte hade köpt sallad på Centrum till lunch. Riktigt god räksallad med ett gott bröd till. Smaskens med sån lunch. Till middag gör jag korvgryta med mycket grönsaker. En värmade rätt, tycker jag, i denna kalla dag. Känns lite frusterande, för jag har radion på och dom sänder en tennismatch mellan Robin Söderlund och Gonzales. Reportrarna verkar vara i extas. Verkar inte klokt.

Få se om jag ser nåt på TV i kväll. Känner för att läsa, det är ju sånt väder. Krypa ner i sängen och drömma sig bort till andra världar. Mysigt. Jocke och hans familj for med husvagnen till Skellefteå. Fr o m nästa helg ska dom vara där hela sommaren. Oscar ska träna ishockey med AIK. Det är ju hans liv.

Nu är det bäst att jag börjar med maten. Har en glad fredagkväll!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0