Ingen rallarsväng

Nu står en ny helg för dörren. Förut om åren har denna helg varit rallarsvängshelg med tivoli och diverse artister. Nu har kommunen skrotat detta. Fråga mig inte varför. Kanske en kostnadsfråga. Mig gör det inget. Brukar inte vara på detta jippo. När Isabel spelade fotboll med Älvsby IF så sålde hon och jag lotter i ett stånd på tivolit. Men det var för några år sen.
Har just varit ute och bl a handlat lite mat till helgen. Vädret är soligt och skönt. Inte för varmt utan lagom. Men man kan ju inte vara ute hela dagen. Då glor ju folk ihjäl sig. Dom undrar säkert om jag inte har nåt nyttigt att göra. Och det har jag väl inte. Har börjat på en ny bok som jag lånat på biblioteket. Nora Roberts "Solens diamanter" det var det jag hittade i måndags. Kanske inte är så bra men det får duga.

Ikväll är det flera filmer som krockar med varandra på TV. På ettan "Fåfängans marknad" och på nian en film med Clintan. Svårt val för mig. Få se hur det blir. Ganska sent visas filmerna så det blir en trött Jane som tittar. Får vila middag efter maten. Maten ja, det blir korv stroganoff och ris. Ska börja med det nu. Så får vi väl höras i morgon. Hej då! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0