Jag gillar Clintan

Först vill jag säga: "Tack Vivi för att du ringde och muntrade upp mig i går kväll". Det blev lite roligare efter det.
Idag är jag på bättre humör men då är min mage i olag. Måste var nåt jag ätit. Man stoppar ju i sig så mycket skit så hälften kunde vara nog. Jag brukar ju skryta med att jag har en mage av järn, men inte i dag.

Läste en blogg i går som jag kan rekomendera. Det är www.Daddy-beware the fury of a patient man. Det var inlägget om Michael Jackson. Läs den och begrunda.

I dag har jag inte gjort ett skapandes grand. Hade tänkt gå på affären och handla inför helgen men då sa min mage " Gå inte ut, jag måste vara nära toa, snälla". Så då blev jag hemma. Har som vanligt inget bestämt i helgen. I kväll ska jag se en Clint Eastwood-film på nian. Jag gillar Clintan.  Före den blir det nog "Morse". Slår nog en signal till Jocke för att höra om dom är hemma eller i Skellefteå. Det är ganska varmt och sol då och då. I natt har det regnat lite så växtligheten har fått lite vatten. Nästa lördag börjar ju fruntimmersveckan då ska det vär regna hela veckan, som vanligt. 

Har inte köpt den där trisslotten än. Ska försöka komma ihåg att göra det i morgon om nu min mage vill gå ut då. Nu ska jag se friidrott på TV. Världsmästerskapen för juniorer på Eurosport. Vi får höras i morgon igen. Ha det så bra i kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0