Chili är gott

Bläddrade  genom TV kanalerna nyss och råkade fastna på fyran och American Idol. Vilket töntprogram det är. Att nån vill ställa upp på detta och bli förnedrade på detta viset. Det är väl sättet att sjunga på som denna jury ska anmärka på och inte vilka kläder dom har, vilken låt dom har valt, om dom är moderna eller gammalmodiga o s v. Blä för detta program. Vi har ju nåt liknande i Sverige som jag har sett för länge sedan. Har för mig att den sista svenska idolen kommer från Arvidsjaur (en bit härifrån). 
 
Ännu en härlig dag fast nu har det mulnat på lite, blir det nåt mer regn?  På sista tiden har vi bara fått små skurar då och då.
Idag har jag varit på försäkringskassan. Vid sista hyreshöjningen fick jag mindre bostadsbidrag än före höjningen. Dom kunde inte fatta vad det blev för fel. Skulle se vad dom kan göra. Det är väl vara att se vad jag tjänar och hur mycket jag betalar i hyra och sen har dom ju mallar för hur mycket bidrag jag ska ha. Punkt och slut. Man behöver väl inte vara matematiker för att räkna ut det.

Satt ute en bra stund när jag varit på konsum och köpt bröd som vi ska ha till chilin (middagen). Hade köpt en glass, cornetto classic., som jag smaskade på. Sen gick jag hem och började med maten. Chili är en av mina favoriter.

På TV i kväll blir det dansarna på femman och Seinfeldt. Lite jordgubbar till det så är jag nöjd. Kanske jag slår en signal till den blivande mamman och hör hur hon mår. Hör ni vi hörs i morgon! Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0