Svansjön

Vilket kanon väder vi har haft idag. Mellan 20-25 grader och sol. Passar mig perfekt.  Jag har varit ute mest men har hållit mig mestadels i skuggan. Nu har jag nyss ätit en tunnbrödmacka med färskpotatis och stekt lax på. Matte jobbar så han kommer inte förrän i morgon lunch. Därför blev det en sån enkel måltid. 

I morde när jag löste melodikrysset så var en fråga som skulle vara Svansjön. När jag hörde musiken kom jag ihåg filmen " Billy Eliott" och slutet på den när han dansar ut på scenen till Svansjön. Filmen älskar jag och musiken också. Låter det oförståeligt, kan förstå att det verkar så.

När jag var ute köpte jag nya Året Runt så nu har jag nya korsord till kvällen om det är skit på TV. Däremot var det slut jordgubbar och bigaråer. Då blev det Granny Smith äpplen, får duga. Nu hör jag att jag måste stänga balkongdörren, det hörs vara tävling ute mellan jänkare och motorcyklar om vilka som kan höras mest. Jag är inte intresserad av vilka som vinner så jag stänger i stället. Vill ju ha kvar hörseln. Det var nog allt för denna dag men ska försöka skriva mer i morgon. Då hörs vi. Hejdå!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0