Nils Joakim

Den 29 juli 1971 kl.10.27 föddes Joakim på J G Westmans BB i Linköping. Han var en liten plutt med vitt yvigt hår och på grund av gulsot var han så brun och så ut som hälsan själv. Dagen efter förlossningen fick vi bara från BB till en stor villa i utkanten av staden. Där fick vi ett eget rum och blev så bortskämda att vi trivdes (åtminstonde jag) som fisken i vattnet. Efter en vecka fick vi fara hem till Kärr i Björsäter. Det var en underbar sommar och vi var ute ganska mycket i skuggan under äppelträden vilade vi i hängmattan. En härlig tid var det. Nu är min baby stor och förnärvarande i Nordnorge och jobbar, han fick en present innan han åkte. Men i mitt hjärta grattar jag honom i dag.

Här inatt har det kommit en regnskur. Ser ut att bli sol i dag också. Jag har nyss varit och plockat i tvättmaskinerna i tvättstugan. Där hade nån lämnat varmvattenkranen på. Ingen hade tvättat före mig så man vet inte hur länge den har stått på. Finns det galet folk eller?

Till lunch i dag blir det parisare och till middag ostpanerad schnitzel och kokt potatis, majonäs och citron. Vad jag ska göra på eftermiddagen vet jag inte men det löser sig väl.

Nu är det eftermiddag och det jag har gjort så här långt är att jag har avslutat tvätten och sen legat och läst och tagit mig en liten lur. Nu är jag på bettet igen och ska snart börja med maten. Ikväll blir det väl TV en stund måste ju se vilka som måste lämna dansprogrammet. Sen blir det väl Seinfeldt som vanligt. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0