Kristina

Kristina var en kär vän till mig i Örebro. Vi jobbade ihop och roade oss ibland. Hon försvann för ett antal år sen. Jag vet att hon fick två barn och att hon jobbade på posten. Sen tappade vi kontakten tyvärr. Har försökt att hitta henne men jag lyckades inte. Kristina var ett populärt namn när jag växte upp, nu hör man inte så många som heter det.

Idag har jag städat. Var på Kupan och köpte en matta, typ större. Den har två olika nyanser blått, i ganska breda ränder. Den kostade 60 kronor. Sen var jag på konsum och köpte bigaråer och jordgbbar. Matte ska inte äta middag här för han ska till Piteå och träffa sina kompisar (PDOL).  Därför ska jag bara äta jordgubbar och mjölk till middag. Matte kommer inte tillbaka förrän söndag. Så det blir en lätthelg för mig.

När jag gick från affären mötte jag Anki S, Ann-Louise H och Frida K. Frida har jag inte sett sen hon var fyra år. Nu är hon säkert över 20. Fridas mamma, Elaine är kusin med Jocke och Matte. Men vi har ju inte så mycket kontakt med den delen av släkten, tyvärr. 

Ikväll blir det TV och korsord som vanligt. Det är ju en del filmer som är bra, har jag fattat. Bl a en Clintan film på nian. Har också en ny Året Runt att lösa korsord i. Så kvällen är räddad. I morgon startar jag dagen med melodikrysset som vanligt. Ha det så bra till vi hörs igen! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0