Johanna

Dagens namnsdag är Johanna som är detsamma som Jane i England. Känner några som heter Johanna, bl a Johanna Berglund som var kompis med Isabel när hon gick mellanstadiet på Parkskolan. I Frankrike heter hon Jeanne som i Jeanne d ´Arc. Hon som stred mot engelsmännen på medeltiden. Det vet ni väl, förstår jag.

Vad har jag gjort i dag då. Började morgonen  med att göra pizzasallad. Till lunch skulle vi äta blodpudding med bacon. Och då vill jag ha pizzasallad pch lingonsylt till. Eftersom jag strimlar vitkålen och förväller den så måste man börja med den tidigare. Så att den hinner kallna innan man kryddar den och häller på olivolja. Efter lunchen vilade jag en stund och läste ur boken.

Sen gjorde jag köttbullar. Jag brukar steka dom i stekpanna men idag gjorde jag dom i ugnen. Det gick väl bra men inte tycker jag att det är lika gott som att göra dom i stekpanna. Kokade potatis och gjorde sås till. Och sen var middagen klar.

I går kväll såg jag filmen om Jerry Lee Lewis på TV 4 film. Avrundade med Jerry Seinfeldt. Sen var den kvällen till ända. Jag kan meddela att jordgubbarna var kalasgoda.

"Morden i Midsomer" ska jag se i kväll. Bäst med det är att det visas på ettan. Ingen reklam som stör handlingen. Sen blir det säker Seinfeldt igen. I morgon börjar rötmånaden så var noga med maten så ni inte låter den stå framme utan sätter den i kylen, det som blir kvar, när ni ätit. Säger det bara för att jag inte vill att ni ska bli sjuka. Dom flesta vet väl det, men i alla fall. Ha det så bra till i morgon!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0