Helena

Helena har namnsdag i dag. Har grattat henne via facebook, vill inte ringa och störa. Hon är ju och hälsar på sin släkt i Helsingborg och då ska väl inte jag ringa och tjattra.
Vädret började med lite mulet efter att det hade regnat en skur på natten. Men nu är solen och värmen tillbaka. Inte hypervarmt men lagom. Efter lunchen la jag mig att vila en stund.

Har varit en sväng på biblioteket och lånat tre böcker. Viveca Lärns "Så länge solrosorna blommar" och "Vi ses vid röda sten" samt Björn Hellbergs "Tacksägelsen". Då har jag nåt att läsa. Jag har inte så lätt att hitta de böcker jag vill ha tag på. Måste ta det via datorn hemma. Då kan jag boka böckerna och hämta dom när dom är inne. Bra för mig.

Tror ni att jag köpte jordgubbar? Ja det gjorde jag, plus potatis och lite annat i matväg. Har ju en lång TV kväll framför mig. Ska se Morse och Clintan, som varje fredag. Just nu lyssnar jag på P4 Norrbotten det är sändning från Lulekalaset.  Nu pratar dom om Movitz som kommer från Hertsön men är ganska kända i USA. Dom brukar spela på Lulekalaset men nu är dom i New York på en turne. Jag gillar deras "Äppelknyckarjazz". 

Tror nu att jag ska kolla om vilken bok jag ska börja läsa. Sen ä'r det tid med middag. Ska värma på chilin till Matte och jag äter en kotlett med sallad. Alltså rester. Köpte ett solfjädersbröd som passar till chilin. I morgon är en annan dag och då hör jag av mig, som vanligt. Hej då!   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0