Yrväder

Idag är det inte så kul väder. Det är ju inte så att man längtar att gå ut. Det snöar och blåser och är ett riktigt inneväder.  Skulle ha nån att spela kort med, men ingen vill ju gå ut så man får ju inte nåt främmande. Längtar efter en verkligt bra bok att läsa. Då kunde man ju ligga i sängen och läsa. Men jag har inget så spännande i bokväg.

Skulle se melodifestivalen i går. Jag tyckte det var så bedrövligt att jag löste korsord istället. Struntar nog i att se det i fortsättningen. Fjärde deltävlingen ska jag se förstås. Då är min vän, Johan Becker med. Han gör bra låtar. Får hoppas på hans "Higher". Men efter att sett en del av första programmet så är det nog ingen ide att hoppas. Dom som röstar verkar  också ha yrväder i sina hjärnor. HiHi!!

Snart är det dags att börja med middagsmaten och så blir det att kolla på en film på TV, en Beck film. Sen hoppas jag på bättre väder i morgon så jag får ta en prommenad, kanske till biblioteket och låna en bra bok.

 Sista bra böckerna jag läst är "Flyga drake" av Khaled Hosseini och "Tusen strålande solar" av samma författare. Verkligen bra berättelser. Om ni inte har läst dem så gör det. Finns som pocket för 64 kronor.
Ha det så bra vänner. Kram från yrvädret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0