Helg igen

Jag tycker att veckorna går fort. Känns som att det är måndag sen blir det fredag och sen helg. Kan det ha med åldern att göra. Förut tyckte jag att veckorna var längre, ja där ser man.

Igår var jag på garnaffären och köpte garn till en liten tröja. Garnet var som randigt i färgerna äggskal, cerise och aprikos. Men garnet var så tunt att man inte kan tro att det kan bli nåt av det, Men när jag började sticka av det så blev det så fint. Kommer att passa en liten flicka. Vidare köpte jag lovikkagarn i en jättefin blå färg. Har ju hittat ett annat mönster till vantar som jag måste testa att sticka. Men jag får sticka färdigt tröjan först.
 
Har kollat lite skidsport på TV i dag. Men det blev inga medaljer för oss. Jag tycker dom är duktiga ändå. Alla kan ju inte vinna.
 Jag har kommit att se en del gamla filmer på senare tid. T ex "Indochine" och "Man lever bara två gånger" och förra veckan så jag "Schindler´s list". Verkar som att jag har slut på fantasin när det gäller sysselsättning. Jag skojar bara, den sista filmen tycker jag är bra, fast den är svartvit. Ikväll visar 2:an en film som heter "The upside of anger". Jag tror jag ska se den.
Nu är det inte så kallt ute men det blåser lite. Ska ju bli mer snö fast jag tycker det räcker med snö nu. Jag vill ha vår nu. Men det dröjer nog. Ha det bra govänner så hörs vi sen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0