Födelsedag

Det är kallt ute. I två dagar har det varit 30 minusgrader när jag vaknat. Tur att det är varmt och skönt inne. Jag bor i ett ganska nytt hus så det drar inte vid fönster och dörrar. Nog har man det bra när man får ha det varmt i denna vinterkyla.

I dag fyller Hugo år. Han bor i Helsingborg och är mitt äldsta barnbarnsbarn, och storebror till Freya som är tre månader. Hugo blir åtta år. Tyvärr kan vi ju inte träffas så ofta men datorn gör ju det lättare. I alla fall grattis Hugo du är en fin kille.

                                                       Hugo och Freya          

                                                    Freya ses sova skönt på storebror Hugo. Jag tycker det verkar härligt.

I dag är det sprutdag för mig. Jag får ju en guldspruta en gång i månaden. Det är för att bromsa upp min reumatism. Jag har fått sprutan i drygt ett är och det gör stor skillnad mot innan jag fick guldet. Gör att jag kan göra mer saker som t ex sticka. För ett 1½ års sedan kunde jag inte hålla i stickorna men nu stickar jag som bara den. Det är ju inte alla som blir hjälpta med sprutorna. Min mamma hade också reumatiskt och fick guldbehandling, men det funkade inte på henne. Jag är jättenöjd med min behandling och så har jag så trevliga distriktssköterskor som tar prover och ger sprutor. Tycker att livet blir enklare att leva tack vare guldet.

Jag börjar längta till våren då man kan vara ute mer. Det är ju så skönt när solen börjar värma och man inte behöver så mycket kläder när man går ut. Men vi är snart där. Härligt! Men än så länge får vi ha det kallt men jag misströstar inte. Tiden går ju så fort. Nu ska jag ta en dusch och sen är det tid att besöka tvättstugan för veckotvätten.
                                                                     Ha det så bra så hörs vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0