Fettisdag

Fram till i år brukade jag koka bruna bönor och steka fläsk samt baka semlor denna dag.  Nu skippar jag det i år och köper två semlor till efterrätt. Det är inte så länge sen vi åt bruna bönor så det faller bort i år.
Sen har Mattias namnsdag så grattis Matte.

Klockan tio på förmiddagen ska jag se skidsprinten på TV. Det är ju VM i skidor nu och eftersom jag är intresserad måste jag se det. Sen på eftermiddagen ska jag ta en tur ut, det är ju bara ca 10 minus och det är skönt. Om jag nu kan slita mej från stickningen.

Skulle behöva dammsuga också men får se om jag hinner det. Det får vara underst på listan för det är tråkigast. Dammet finns nog kvar till i morgon. Jag ska gå nån dag till Kupan för att se om det finns några assietter till en billig penning. Jag vet inte riktigt när dom har öppet. Dom ändrar hela tiden öppettider.

I morse betalade jag mina räkningar. Tänk vad härligt det är med internet när man kan betala räkningarna. Enkelt är det också. Väntar bara på att man kan storhandla mat på nätet. Då skulle man slippa släpa tunga varor från affären och hem på rullatorn. När jag var liten fanns det nåt som hette springschas. Det av en ung pojke med en trehjulig cykel som kom hem med varorna som mamma handlat. Och så minns jag när det fanns en vid kassan som hjälpte till att plocka ner varorna man handlat. När jag handlar är det jag har svårt med, är att plocka ner varorna i kassar. Jag blir så stressad, när det tar tid, så andra får vänta. Folk bli så sura när jag tar sån tid på mig. Borde skita i det men det är svårt.
Därför vill jag handla på nätet. Visar en bild på en flakcykel som springschasen hade.


                                                       Ha det så bra!

                                                       


                                            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0