De snälla svenskarna

Jag brukar tänka att svenska folket är ett snällt folkslag. Ta bara om man tänker hur myndigheterna behandlar oss. Dom får ju göra vad som helst och vi tackar och tar emot. Kanske till och med bugar och bockar. Nu ska dom sänka pensionerna. Jag som skulle vilja att dom höjdes men inte då. Får väl vara glad om man går nånting alls. Mat, el, hyror  ja  allt höjs och pensionerna sänks. Än så länge kan jag hålla mig flytande men det är inte mer.

Hade tänkt fara i vår och hälsa på min dotter som bor i Örebro men den resan får jag nog göra i sömnen. Det är ju inte bara pengar till resan man behöver. Man måste ju ha kläder på kroppen också.
Men jag ska inte klaga det finns de som har sämre pension än vad jag har. Och så finns det de som har mycket mera.

 Vi måste alla betala för finanskrisen, sa en gubbe i TV. Varför det? Jag har inte gjort nåt. Jag har bara levt mitt stillsamma liv. Och tänk på dom stackare som är och blir arbetslösa. Dom flesta vill ha jobb. Men blir de arbetslösa ska dom straffas med sänkt A-kassa och ibland bli av med A-kassan. För då söker dom jobb som inte finns.  De som blir sjukskrivna blir av med sjukpenningen för då blir dom friska. Halleluja!!
Men tack snälla myndigheter för att vi får behålla livet om än det är svårt.  Livet är stenkul!
Ha det så bra vänner och en stor kram till er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0