Böcker värda att läsa

Igår tipsade jag om de två böcker som Khaled Hosseini skrivit, de ligger etta och trea på Smålandspostens boktopp. Det var där jag hittade dom. Andra böcker som jag kan rekomendera är Roberto Savianols "Gomorra" och Åsa Larssons fjärde bok  " Till dess din vrede upphör". Den sistnämnda handlar också om Rebecka Martinsson.
Mari Jungstedts "Den döende dandyn" är en bra lättläst bok.

Sen har vi Elisabeth George som brukar skriva deckare om Kommissarie Lynley och Barbara Havers. Det här är en annorlunda berättelse som handlar om tre barn vars pappa är död och modern är psykiskt sjuk, på psykiatrisk klinik. Efter att ha bott hos sin farmor blir dom lämnade till sin ovilliga faster. Handlingen utspelar sig i London och man får följa de tre barnen i en gripande historia. Jag grät många tårar i en blöt kudde. Kan verkligen rekomendera denna bok. Bokens titel är "Innan döden kom".

Idag är det ju inget läsarväder. Solen skiner från en klarblå himmel och ca 15 minusgrader bara ut och gå. Ha det så bra så hörs vi!

Kommentarer
Postat av: Annalena

Vad lustigt det är detta med vädret.. Ena dagen riktigt skitväder och nästa dag precis tvärt om. =)

Mamma ska skicka ner några böcker till mig som du rekomenderat som hon bara älskade så jag väntar med spänning och hoppas att jag får lite tid för att läsa också. =)



Paketet har kommit, Tack sååå mycket!!! Strumporna var underbart fina och de passar henne. Kanske lite stora men det gör inget om de är det, istället för försmå så man inte hinner använda dom.

Imorgon ska vi till ishallen. Hugo och hans klass ska åka skridskor och Peter ska åka han med. Jag och Freya ska titta på =)



Puss och Kram!!! =D

2009-02-09 @ 22:37:51
URL: http://oka042.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0