Värnlösa barns dag

Den här dagen hette förr "Menlösa barns dag". Precis som om det någonsin funnits några menlösa barn. Menlösa vuxna har det alltid funnits. Bra att dom bytte namn på denna dag.

Det snöar i dag och är 11 minusgrader. Det ska visst snöa i ett par dagar enligt radions väderlekstjänst. Nu får vi för all snö som regnade bort på senhösten. Det gör väl inte mig nåt. Det är bara att vara inne. När det snöar är det ju odugligt att gå med rullatorn. Och än har mycket snö okommit (finns det ordet).

Igår kväll såg jag  "Damernas detektivbyrå". Den var ganska rolig. Det är en amerikansk serie men den utspelar sig i Botswana. Den visar på, hur smart en kvinna kan vara när hon löser gåtor. Att serien går på ettan är ju ett plus. Då slipper man dessa reklampausar. Sen såg jag CSI på femman. I kväll vet jag inte vad jag ska se. Det börjar visst en ny serie på ettan. Den heter "Collision" och är en brittisk krminalserie. Kanske jag ser den.
Men innan det ska jag se "Skidskytte" på kanal 24, kl 18.30 eller på Eurosport kl 18.

Till lunch idag blir det tunnpannkaka och till middag laxpudding. Ska snart koka potatis till laxpuddingen. Jag köpte gravad lax till jul och den är osprättad. Tänkte använda den till puddingen. Skirat smör till detta och det blir gott. 

Har ju börjat på en ny bok av Anna Jansson, "Inte ens det förflutna" heter den. Har kommit på att hon använder mycket medeltida historia från Gotland när hon skriver sina deckare. Tror att den här boken handlar mycket om Gotska Sandön, som är ett naturreservat. Men jag har nyss börjat så jag får se.

Nu ska jag duscha innan jag börjar med maten. Sen får dagen ge vad den kan till mig. Hoppas ni får en bra dag. Vi får höras i morgon. Hej då! 
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0