En ny säng

Jag har redan fått två julklappar. Först en cd från Håkan och i går en ny säng från Matte och Isabels familj. Sängen var så skön att jag sov ända till kl.nio utan att vakna nån gång under natten. Annars brukar jag vakna vid 6 tiden och somna om. Men inte denna gång. Och nu känns jag utvilad för en gångs skull. Längtar till eftermiddagen då jag ska sova middag.

Vad ska hända i dag? Inget är planerat. I går kom Isabel, Alec och Milo.Det blev mycket lek och skratt. Isabel klippte mig och färgade mina vita ögonbryn. Matte kom till middagen och då bar dom upp sängen som Isabel hade på släpet. Dom skruvade ihop den och bäddade. Sen bar dom ner den andra sängen i källaren. Vid sjutiden for dom hem, Isabel till Luleå och Matte till Björkgatan. Sen såg jag på TV.

Benet är kanske lite mindre svullet men inte helt bra. I dag är det en vecka sen jag började med pencilinet och jag ska äta det en vecka till. Så det kanske blir bra. Nåt bad blir det nog inte på måndag däremot fotvården har jag tid till kl 14. Före det provtagning 11.30. Dålig timing från min sida. Men det är på måndag.

Ikväll är det final i Idol. Men varför se det när jag inte sett dom andra deltävlingarna. Däremot ser jag skidskytte- sprinten på förmiddagen. Och i kväll Morden i Midsomer. Före dess ska jag dammsuga, göra köttfärssås och vila.

 Vädret i dag är som vanligt med en kallgrad och grått. Nu har dom sagt att det ska bli kallare så få se då om det blir nåt juligare. Bäst att jag gör nåt nyttigt nu så jag kan se skidskyttet. Fram med dammsugaren. Hoppas ni har det bra och får en skön helg.
                                                 Hej då alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0