Dan före dan

-14 och det har snöat lite mer. Fastän jag inte har så mycket att göra så känner jag mig stressad. Tvättar idag och jag har varit på affären och köpt lite frukt och godis, i fall att det kommer nån unge som är godissugen. Man ska ju inte gå ut med julen, heter det.

Träffade en massa bekanta ute. Dom var som jag ute för att handla nåt i sista minuten. Var in på Facebook förut och där var det en massa julhälsningar till höger och vänster. Alla är ju så vänliga så här före jul. Tror jag gör Janssons i kväll så har jag gjort det och slipper stressa i morgon bitti. Vi ska ju fara till Luleå efter det att vi har ätit lunch i morgon. Ska bli kul att umgås en stund.

Hör och häpna jag har köpt en bingolott i dag. Det är till i kväll då det är uppesittarkväll. Brukar inte spela på det numera, men ikväll ska jag göra det. Annars händer det väl inte så mycket så här dan före dan. Ska snart ner i tvättstugan och hämta min tvätt. Sen är det tid för maten. Blir bara hamburgare och pommes frites för enkelhetens skull.

Nu ska ni vara snälla så att tomten kommer till er i morgon. Jag har ju fått en klapp redan. Den bästa tänkbara.
Hoppas jag hinner skriva nåt i morgon bitti. Ha det nu så skönt mina vänner så hörs vi!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0