Slut på fantasin

Vädret fortsätter, halleluja. Har nyss duschat efter en slö dag. Kräm och mjölk till lunch. Man orkar inte äta mer. Sen har jag legat och läst ut boken. Så nu ska jag börja på nästa. Det är de lilla roliga som jag har gjort i dag. Pyttsan va roligt det var då. Men jag ska försöka ta mig själv i kragen efter middagen och gå ut en stund. Det är som om orken inte finns för tillfället.

Såg det jag hade tänkt på TV i går. Ser fortsättningen på dansen i kväll för att se vilka som åker ut. Tycker alla är lika duktiga nu, så det är svårt. Kvar blir de som har mest fans. Sen vet jag inte vad jag ska se. Blir väl Seinfeldt och CSI som vanligt.

Till middag kokar jag makaroner och steker korv. Det är vad min fantasi sträcker sig till i dag. Jag tror att min skalle har drabbats av sommartorka. Talade med Isabel nyss och hon är förkyld och mådde inte så bra, stackaren. Ni vet ju hur svårt det är att bli av med en sommarförkylning. Nej nu ska jag börja med maten så får vi höras i morgon. Hoppas sommartorkan har försvunnit då. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0