Donk-donk-donk

Vädret är sagolikt, hur länge ska det hålla i sig? Varför bry sig om det, kan man fråga sig. Varför inte bara njuta så länge som det varar.
Däremot njuter jag inte av bilarna som kör fram och tillbaka utanför på gatan. Donk-donk-donk låter det från deras högtalare (tror jag att det är). Man hör ingen musik utan bara detta donk. Sen bryter det av med nån motorcykel som dånar förbi. Och då menar jag dånar!!!  Alltså gatan är ingen genomfarts led utan en vanlig gata. Ska man hålla ett samtal med någon eller lyssna på TV:n så måste man stänga balkongdörren. Tur att det är välisolerat så att man inte hör det när dörren är stängd.

I dag efter lunch ska jag ut i solen. Tänkte ta mig en liten prommenad och kanske sitta i solen (eller skuggan) en stund. Det är ganska roligt att sitta och titta på folk. Det hade man ju aldrig tid med förut, därför är det avkopplande. Ibland träffar man nån bekant. Nu är det ju det här med sporten på TV. Det börjar kl. 12 och håller på till 18 tiden och sen är de simning. Men jag tror jag går ut i alla fall,
 Har tagit fram en öring som jag ska göra i ugnen till middag. Gör en löksås till och färskpotatis. Godis för lilla magen.

Just nu är det svensktoppen på P4. Det är ju för det mesta samma låtar som bara byter plats. Jag har ju en favorit som jag tycker är bra. Jag säger bara Amanda Jensen. Hon brukar ligga på svensktoppen. En låt som jag inte gillar är "Snälla, snälla". Bläh!!
Filmen jag såg i går "Den svarta dahlian" tyckte jag inte var så bra. Jag höll på att somna flera gånger. Hade för mig att den hade fått nån Oscar. Ja vet då inte om det är så. I alla fall var den tråkig.  I kväll ska det visst vara en bra film på fyran   "Generalens dotter". Den börjar 21. Kanske man ser den.

Nu är det tid att jag går och duschar innan jag ska börja med lunchen. Det blir soppa med ostsmörgås. Ha nu en skön söndag och njut av vädret. Det ska vist vara likadant över hela Sverige.  Vi hörs i morgon hörni! Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0