Botten är nådd

Så var det då lördag igen. Fredag kväll och TV är Clintans kväll men filmen som var, har jag sett flera gånger så jag skippade den. Morse hade jag också sett men till slut såg jag en film på fyran som heter "Cold Blod". Den var sevärd men inte mera.
Lördagens tecken går i värmens tid, alltså 30 grader i skuggan. Jag är så less på att aldrig få nåt regn. Snälla, snälla lite vatten bara. Man vill ju inte ens äta, tur att man kan dricka vatten. Slut gnällt för i dag.

Jag har läst lite i dag. Beslutade mig för att hålla mig inomhus. I kväll visar tvåan ett amerikanskt drama som heter "Hotel Rwanda" med Don Cheadle. Har hört att den ska vara bra så jag provar den kl. 21.05. Nästa helg börjar VM i friidrott då blir det mycket sånt. Eftersom det är i Berlin så blir det ju på våra tider. Alltså inget på nätterna och det är ju bra.

Jag skulle gärna träffa nåt av mina barnbarn. Hela sommaren har snart gått och dom har hållit sig undan. Inte ens ett kort eller ett telefonsamtal kan dom kosta på sig.  Har försökt ringa men det är svårt att komma fram. Eller så svarar ingen. Oscar och Tova är i Skellefteå, tror jag. Alec har jag inte sett sen dagen före midsommarafton. Hans mamma jobbar jämt. Dom har jag pratat i telefon med i alla fall. Mina äldsta barnbarn vet jag inte vad dom gör. Dom har väl så mycket att göra så dom har väl glömt mig. Själv kan jag ju inte resa till dom. Jag är för fattig. Och varför skulle dom vilja ha främmande av mig. Hade jag haft mer pengar skulle jag nog haft mer umgänge med dom. Hade jag inte haft en son som heter Mattias skulle jag vara helt ensam. Ska köpa en triss och hoppas jag vinner en större summa, då ska jag slösa dessa pengar på Matte. Det är han värd. Nu säger nån, klart att han går dit, han får ju mat där. Men han betalar för maten. Så det så.
Nu har jag gnällt över det också. Men det känns inte så roligt  när man ser bekantas barn och barnbarn hälsa på dom. Då undrar man vad man gjort för fel. Skit detsamma.

Nu ska jag börja med middagsmaten. Ostgrillare och pommes frites och tomatsallad. Smaklig måltid hör ni så hörs vi i morgon. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0