Ännu finns det jordgubbar

Ny vecka men samma väder. Varmt och skönt är det minsann. Ringde Tage i Boden  och grattade honom på namnsdagen.  Kan säga  att han blev glad. Vi pratade länge om saker som hade hänt förrut. Bl a när han fyllde 50 år och hade stort kalas i Heden. Så roligt som vi hade och snart fyller han 80. Tycker inte det var så länge sedan som han fyllde 50. Men tiden går ju så fort, tyvärr.

Var ute en stund och handlade jordgubbar och lite annat. Det satt några ungdomar utanför ICA och spelade och sjöng både gamla och nya låtar. Dom var jätteduktiga. Det skulle vara mer underhållning på dagarna och det är kul med ungdomar som tar saken i egna händer och gör nåt.

Filmen jag såg i går kväll var ganska bra. Huvudrollen spelades av John Travolta, och han är ju bra skådis. I kväll är det ju fortsättning på ettans nya dramaserie. Den norska "Himmelsblå" och den ska jag se.  Sen slökollar jag väl på Seinfeldt och CSI, som vanligt.
 
Till middag gör jag kalops och potatis. Till kvällen blir det jordgubbar. Hade tänkt städa idag men jag skiter i det och gör det en annan dag. Så ostädat har jag inte, tror jag. Synen är väl inte den bästa men jag är nöjd som det är. Är det nån som klagar kan den ju städa.
 
Hör nu att Fimpmannen är på gång här utanför. Han plockar upp fimpar som ligger på trotoaren, fimpar som han sen äter. Han låter hela tiden typ, öh öh, öh. Har man fönstret eller balkongdörren öppet så hör man när han kommer.  -Öh, öh, öh. Konstigt att han inte blir sjuk eller han är väl sjuk, på sätt och vis. Stackarn.

Nej nu ska jag börja med att skala potatis. Kalopsen är nästan klar.  Ska också göra en sallad. Rödbetor ska jag ta fram och sen är det dags att äta. Hörs i morgon så ha det så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0