Äggsmet på rymmen

Man ska ju inte klaga heter det, men nu vill jag klaga på värmen innan jag smäller av. Nu har jag klagat!

Vad har jag gjort i dag då. Hm!   Började morgonen med att koka några ägg till lunchen. Matte skulle äta risgröt och jag kräm, äggen skulle vara till smörgåspålägg. Gott med kaviar på. Sen skulle jag göra en mjuk chokladkaka. Satte 3 ägg i vispskålen och satte dit socker, började vispa. När jag vispat en stund fäller jag ner skålen så att äggsmeten rinner ut på bänken och vidare ner på golvet. Vad gör man mer än att svära en stund. Det var till att börja torka äggsmet. Visste inte att det var så mycket när man ska torka upp skiten. Sen var det att börja om igen. Och nu gick det bra att göra färdig kakan. Sen kom Matte och vi åt lunch.

Dags att duscha. Jag njöt i duschen och sen klädde jag mig och gick ut. Träffade Anki J utanför affären och vi satt där och pratade över en timme. Gick sen in och handlade lite potatis och bröd. En glass slank ner också. När jag kom hem var det dags att börja med maten. Jag åt fisk med potatis och löksås som var kvar sen förut. Matte fick spagetti och kött.  Sen var det tid att diska. 

Snart ska jag vila en stund innan TV börjar. Vet inte vad jag ska se i kväll. Har ingen koll på det. Det ger sig väl. Vi får höras i morgon så ska jag berätta vad det blev. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0