Luften är klar efter regnet

Jag berättade om vad jag skulle se på TV i går. Tji vart det. Hela huset vart utan TV p g a åskan. Nu har Radiohuset varit och fixat antennen. Jag antar att det var den som gick sönder. Så det blev en stilla kväll med radion och en tråkig bok. Matte kom hit och såg om han kunde göra nåt åt TV:n men det var innan vi visste att hela huset var utan bild. Det kom en riktig åskskur senare på kvällen och jag tror att det regnade senare också. Nu regnar det inte men är inte så där helsoligt heller. Skönt att det kom regn ändå. Man kan säga att det var behövligt.

Nu ska jag ut och handla lite. Vi har ätit lunch, spagetti och köttfärssås. Så gick jag ut till affären och handlade det jag behövde. Satte mig utanför och åt en cornetto classic. Anki kom från jobbet och vi gick till torget och satte oss där och pratade en stund. Det är så skönt att sitta där vid vattendammen. Sen skildes vi åt och jag gick hem och utanför mitt hus satt det några grannar. Jag satte mig där en stund och pratade med dom innan jag gick in.  Gjorde hamburgare till middag. När jag var klar med dom började det storregna så när Matte kom var han jätteblöt. Det regnade bara en liten stund, men det regnade ordentligt.  Efter mat och disk la jag mig en stund och vilade.

Få se om det blir nån TV i kväll. Det är ju "Foyle´s war" på ettan och "So you think you can dance´" på femman. Vill inte missa detta. Sen blir det väl "Seinfeldt" och "CSI" till avslutning. På nyheterna ska vi väl matas med prinsessan Madeleines förlovning. Stackars dessa människor som inte får vara ifred. Eller tycker dom om det? Man vet ju inte. Jag har aldrig förstått mig på, att det finns folk som tycker att detta är intressant. Men så är det i bland.

Nu ska jag stänga av datorn så den inte står och tar ström i onödan. Vi får höras mer i morgon. Ha det så bra govänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0