VM i friidrott

Ja igår blev det ingen blogg från mig. Jag var så upptagen med friidrotten hela dagen och sen var jag ute en stund när det var paus. Matte åt ingen middag här igår för han var bjuden på kräftskiva. Så jag åt middag med TV:n  och det gick bra det också. TV var inte nån hit i går kväll. Såg "Spårlöst försvunnen" på trean kl. 20 och sen löste jag korsord med TV:n som sällskap i bakgrunden.

Idag ska jag ju rösta på svensktoppen så jag sätter inte på friidrotten förrän jag gjort det. Det blir bara kräm och mjölk till lunch. Vädret är bara bra idag. Men nog märks det att hösten är i antågande, åtminstone på att det har blivit mörkare  på nätterna. Jag ser inte fram emot vintern. Alla dessa kläder man måste ha när man går ut och att det blir mindre utetid. Men tiden går ju fort. Måste nu sätta fart på julklappsstickningen. Det blir nog sista gången jag ger julklappar. Man ska ju ge av glädje och jag har svårt att känna den glädjen nu. P g a olika saker. Får se hur det blir i framtiden om det nu är nån framtid.

Idag har "Mannheimer & Tengby" på P4 startad om efter sommarlovet. Jag tycker att det är ett bra program att starta söndagsmorgnarna med. Dom är ganska roliga att lyssna på. Radion är ett fantastiskt  media för ensamstående. Man behöver inte känna sig ensam. Vill man säga något så kan man meila till dom. T ex sina synpunkter på saker och ting.

Idag blir det nog mycket idrott för mig. Bryter för att se Hedebyborna på ettan 18,15. Sen idrott igen. Kanske det blir nåt annat program också när jag har kollat vad som bjuds. Hela veckan blir nog upptagen med VM. Jag njuter!!!!

Hoppas ni förstår min passion. Ha det så bra så hörs jag av!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0