100 m på 9,58

Idag vill jag bara meddela att det blåser som bara den och det gör inte gott i mina leder. Även min nacke håller på att säga upp sig.  Svininfluensan uppe på detta skulle vara droppen. Nu har dom lovat vackert väder till helgen, med värme som plåster på såren.

I alla fall har jag dammsugit och vaskat på förmiddagen. Måste göras trots värk och elände. Dammning blir i morgon. Att damma är det värsta att göra tycker jag. Till lunch åt vi upp bruna bönorna som var kvar, samt korv. Så här före pensionsutbetalningen gäller det att snåla med matkassan. På onsdag smäller det, då är jag kung på konsum.

Idag verkar det inte vara nån friidrott från Berlin på TV. Börjar inte förrän vid femtiden. Såg i går när Bolt slog nytt världsrekord  på 100 meter. Tänk att kunna springa 100 meter på 9,58 sekunder. Strongt!  Han verkar vara en rolig och glad typ. När man betänker att jag med rullatorn måste ha flera minuter att förflytta mig samma sträcka. Inte så att jag är missunsam direkt, men kanske avundsjuk!

Mina garderober skulle behöva en genomgång. Det är mycket där som ska i källaren och det måste jag göra innan hösten. Har man bara två garderober och ett linneskåp så kan man inte samla på sig allt där. Men först måste jag röja i förrådet så det blir mer ordning innan jag kommer med mer grejor. Då blir det att lasta rullatorn full och ta hissen till källaren. Hade tänkt att ta hjälp av Isabel men hon har väl nog mycket att göra och så vet man ju inte när hon kan komma nästa gång. Och när hon kommer behöver jag bli klippt i första hand. Jag är så långhårig nu och det är inte snyggt.

Till middag steker jag några hamburgare och gör pommes frites i ugnen samt en grönsallad. På TV i kväll  blir det friidrott. Ettan har ju flyttat fram sina ordinarie program för VM. Det gör ingenting man stickar så bra till TV, så halsduken börjar vara färdig snart. Den är lång kan jag säga. Sen är det nog tid för sängen. I morgon hörs vi nog igen så till dess, hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0