Äntligen en regnskur

Idag kom det en riktig regnskur i 20-25 minuter. Åskan mullrade lite och det blev betydligt svalare. Nu skiner solen igen men det är uthärdligt, lätt att andas. Passade på att städa på balkongen vilket kändes välbehövligt.

Har inte gjort nåt särskilt idag mer än att laga mat och diska. Och städat balkongen som jag nämnde. Till lunch gjorde jag en fläskpannkaka och till middag blev det korvgryta. Lättgjort och lättuggat. I morgon måste jag nog på affären och handla lite.

Det enda jag såg på TV i går kväll var ett program på 24:an  "Där ingen kunde tro att någon kunde bo".  En dokumentär om ett par svenska konstnärer som hade bott i väglöst land innanför norska gränsen. Det var i Nordnorge och dom hade bott där i 40 år. Nu var karln över åttio och kvinnan något yngre. Dom hade gift sig på äldre dar för ifall att nån av dom skulle gå bort så blev inte den som är kvar arvlös. Klokt tänkt när man vet hur det gick för Stieg Larssons sambo, när han dog. Det var i alla fall en intressant dokumentär.

I kväll börjar jag med "Himmelsblå" på ettan sen kl.21 blir det CSI NY på femman, avslutar med med Seinfeldt och eventuellt CSI Las Vegas.

Hörde på nyheterna om han som vann 20 miljoner och dog. Säkert är det nåt som skulle kunna hända mig. Men jag skulle ändå chansa. Måste komma ihåg att köpa en triss. Nu ska jag ringa till Alec och höra vad han gör. Vi hörs i morgon!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0