TV-kväll blir det

I dag är det den sista augusti, usch vad tråkigt att sommaren går mot sitt slut. Vid tolvtiden i går skjutsade Matte mig till Korsträsk där vi blev bjudna på kycklinggryta med ris. Jättegott var det! Innan dess hade jag röstat på svensktoppen för sista gången. Hemkommen från Korsträsk såg jag finnkampen på TV. Sverige vann då både kvinnor och män samt flickor och pojkar. Kul att se Christian Olsson igen även om han inte gjorde några bautahopp. Vann gjorde han i alla fall.

Sen var det sista gången för Hedebyborna. Till middag gjorde jag två smörgåsar och kaffe, en nektarin till efterrätt. Kvällen fortsatte med "The mentalist" och efter det löste jag korsord och lyssnade på radion.

I dag på morgonen var det varmt och soligt på balkongen. Åt frukost och duschade. Till lunch blev det bara kräm och mjölk med mackor. "Hem till gården" började om efter sommaruppehållet. Så nu är man fast i det igen.
Var ute en stund och träffade Anki och vi var bl a på Röda Korset. Jag köpte en fotoram.

Till middag blir det gryta på skinkstek med potatis. Och till kvällen Ser jag "Himmelblå" på fyran samt på femman "CSI NY". Fortsätter sen se Henrik Dorsin del 2, Seinfeld och CSI på femman. En riktig TV kväll alltså. Nu ska jag börka med maten och sen ska jag försöka vila en stund innnan TV. Vi höres !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0