Härligt väder

Härligt väder i dag. Man verkligen myser. Barbro kom och tog prover för sprutan så nu är det gjort för denna månad. Denna dag kom att gå i lathetens tecken. Finns det nåt som heter latets år, som typ råttans år. Jag skojar bara. Till lunch kom Matte med palt som han hade köpt på Centrum. Efter disken så jag mig och läste, det är världens skönaste.
Ska inte göra så invecklad mat till middag. Steka ett par ägg och göra pytt i panna. Sen beror det på vad man ska göra i kväll, sticka eller se på TV, kanske lösa korsord. Ska i alla fall se dansarna på femman. Matte tipsade mig om en film på femman kl 20. Den heter "Linas kvällsbok" och är ett svenskt drama. Kanske man ser den.

Dom ringde från reumatikerföreningen i dag och jag anmälde mig till surströmmingspartajet på fredag eftermiddag i Krokträsk. Jag skulle få åka med ordföranden. Det var ju ett tag sen man åt surströmming så det ska bli gott. Min mamma tyckte om surströmming trots att hon var söderböna. Hon brukade bli bortbjuden till bekanta att äta hos dom. Pappa skojade och sa att hon skulle vara tvungen gå fyra gånger runt kvarteret och borsta tänderna fem gånger innan hon kröp ner i sängen till honom. Jag kollade aldrig om hon gjorde det.
 
I går skulle min bror Björn fyllt 75  år men han har varit borta i flera år. Finns ofta i mina tankar.

Det är fortfarande tjat om vaccinera sig eller inte på radion. Det jag drar mig för angående vaccinationerna är ju folksamlingen som blir när den ska utföras. Jag har ju varit och gjort annan vaccination och har tänkt på att där är väl chansen stor att bli smittad. Jag är inte rädd för sprutan men smittan. Jag skulle väl dö om jag blev smittad. Tur att jag inte är rädd för döden. Fast det skulle ju vara onödigt.

Det är väl tid att börja med maten nu. Ska ringa till Alec och höra om han har tid att prata med mig. Vill höra hur han hade det hos farmor. Höres kanske i morgon, hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0