Grattis Norge för guldspjutet

Har för mig att dom sa på radion att vi skulle få fint väder i helgen. Jag måste hört fel, varmt har det varit men lite småregnigt då och då. I morse till frukost lyssnade jag på Mannheimer & Tengby. Sen vart det duschen och kl. 11 svensktoppen och den röstningen.
Efter lunchen gick jag ut en stund. Handlade lite, bl a en Cornetto Classic. Kom hem vid tretiden och då la jag mig en timme och vilade. Sen var det tid för matlagning. Stekte kotletter. Såg sen Hedebyborna på TV.

Nu är ju VM slut. Norge fick guld i spjut. Det var säkert kul för dom. Vi fick inga medaljer men det var ju inte väntat heller. I kväll ska jag se på TV en stund. Har inte bestämt än vad jag ska se, så det får bli en överraskning.

Rötmånaden är slut nu och i går började ramadan. Vi har ju några muslimer här, så dom ska fasta under ljusa tider på dagen, en månad framåt.  I morgon är det en ny vecka. Det är sprutvecka för mig och det känns. Jag tycker att veckorna går så fort. Tyckte det inte var länge sen jag fick en spruta. Men det var ju den trettionde juli, så det var ju nästan en månad sen.

Ha det så bra så hör jag av mig i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0