Håller tummarna för Johan Wissman

Friidrotten fortsätter, Emma Green enkelt till final i höjdhopp, tre hopp och ingen rivning. Johan Wissman, min favorit, vidare på 400 m. Tyvärr kom Musse sist i finalen 3000 m hinder. Inte så underligt med skador och förkylning innan VM. Bra gjort i alla fall att komma till final.
                                                          
P g a att Johan varit skadad hela säsongen så har han inte så stor chans att komma till final. Håller i alla fall tummarna för honom. Han är ju europamästare.

Vad har jag gjort i dag? Inte så mycket, stickat och sett på TV (friidrott). Har börjat på en ny halsduk, och det blir i restgarner denna gång. Matte kom med palt till lunch och till middag  stekte jag bacon, lök, paprika och slog på mellangrädde. Severade det till makaroner och sallad. Efter middagen kom Susanne och vi fikade och spelade skipboo.

Snart ska jag se "Foyle´s war" på ettan och efter det slutet på dansarna.. Sen blir det som vanligt Seinfeldt och CSI. Sen sängen. Har förstått att Jocke kommit hem från Norge. Hoppas få se han innan han far till Skellefteå. Nu ska jag sluta svamla och ni får höra av mig i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0