Bläh för ICA

Det blev inget bloggande för mig i går. När jag kom från Krokträsk var jag alldeles slut. Ingen vila igår och så är man inte van vid stora folksamlingar. Ja stora var väl för mycket sagt, det var drygt trettio personer som åt surströmming. Oj vad gott det var. Jag åt av filéerna för att slippa rensa, och dom var så fasta och fina. Till efterrätt var det äppelkaka med vaniljsås och kaffe. Allt var så prima och jag var så nöjd. Trevligt folk var det också så det kan man göra om.

Nu vill jag bara säga att jag är missbelåten med ICA:s gröna sortiment, här i byn. Flera gånger har jag köpt vindruvor i korg där och fått så dåliga druvor att man får slänga över hälften. Och det är inte det ända man fått slänga. Kan bara berömma potatisen och löken. Så för min del skiter jag i att köpa frukt och grönt på ICA. Detsamma med bröd för det är alltid gammalt. På nittitalet hade dom så fina grönsaker att det var en fröjd att handla där. Vad har hänt?

Pratade med Alec i går också, han berättade att han cyklar så mycket nu och så kör han motorcykel. Han är så rolig att prata med. Aldrig sur utan glad och pigg.

Hade en ny Året Runt med nya korsord i går kväll. Satt med dom framför TV:n, såg fyrans "Tyst vittne". Tycker den serien är bra. Jag kan säga att jag sov som en stock när jag la mig.

Idag har jag ätit frukost och suttit vid facebook en stund. Ska lösa melodikrysset snart . Matte kommer inte på lunch idag så jag äter rester. Kl. 14 ska jag vara på fotvården få se om jag går dit eller tar färdtjänst. Just nu regnar det som sjutton så jag ser hur det blir. Jag gör en paus nu och fortsätter skriva i kväll.

Pausen är nu slut. Det duggade lite lätt när jag gick till fotvården. Efter det att jag var klar där gick jag till Konsum för att köpa helgfrukt. Fick tag på fina druvor och en bit vattenmelon. Sen gick jag hem i duggregnet. Just när jag kom hem slutade det regna. Jag gjorde chili till middag och Matte kom och åt. Har slagit på TV:n för att se finnkampen. Kl.21.30 på ettan ser jag en svensk/finsk film som heter "Den bästa av mödrar". Verkar vara i mitt tycke bra. I morgon ska jag skriva mer nu måste jag se på de svenske. Ha en bra lördag! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0