Påskkram

Varför blir jag inte förvånad när jag ser att snön vräker ner i dag. Däremot är jag förvånad att jag bor här uppe. Nån gång under resans gång har jag blivit knäpp som flyttat hit. Kunde ju lika bra ha flyttat till Grönland. Klimatet verkar ju vara detsamma. Man måste nog vara född här för att gilla snö. Eller också måste man ha självförtroende som en norrbottning för att gilla klimatet. Jag har aldrig bott på nåt annat ställe där självförtroendet varit så stort som här. Man behöver ju bara höra på P4 Norrbotten så förstår man hur en äkta norrbottning är. Själv räknar jag mig inte till dom. Jag är långt ifrån dom. Jag är bara en vanlig människa. Nog om det.

Idag är alla affärer stängda och det går väl bra. Dom som jobbar på affärn vill väl också vara lediga. Själv glömde jag köpa potatis, så vi (Matte och jag) får vara utan potatis idag. Dom har ju öppet i morgon förmiddag så det går ju bra.
Undrar hur man ska få dagen att gå idag. Jag har ju en stickning på gång och sen är det en film eller serie om Jane Eyre på eftermiddagen. Sen har jag en ganska skön säng och en bok att läsa. Ni hör så intressant liv jag lever.

Just nu hör jag Johan Beckers ljuva stämma i låten Higher på radion. Blir genast på bra humör. Ska slå en signal till Isabel och höra hur dom mår. Men först ska jag ta mig en dusch. Önskar er en glad fortsättning på påsken. Appropå det, varför säger man glad påsk och god jul. Varför inte god påsk och glad jul? Vet nån varför?
Kram till er (en påskkram)!Kyckling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0