Ont och sånt

Som ni märkte blev det inget bloggande för mig igår. Jag var på affären och påskhandlade och efter middagen var jag så slut att jag var tvungen att lägga mig. Idag är jag helt ofärdig. Har ont i axlar och fötter. Reumatisk värk är inte roligt att ha. I morse var jag så stel att jag inte höll på att komma ur sängen. Tack och lov är det sprutdag i morgon, så framåt lördag blir det förhoppningsvis bättre. Dom var och tog prover igår så om dom var bra kommer dom och ger mig guldsprutan.  Kan ju tänka mig hur jag skulle vara utan sprutan varje månad.

Igår på affären var det så mycket folk och mest pensionärer. Dom verkar inte ha problem med pengar. Har nog högre pension än vad jag har. Eller så har dom pengar på kistbotten.

I måndag var jag äntligen på Kupan. Köpte en röd trasmatta (ska ha den bredvid sängen), en fyr i keramik och en vesperklocka. Alltsammans för 75 kronor. Såg en gammal hushållsvåg. Den är antik och kostar 350 kronor. Är sugen på den. Minns att mamma hade en sån. Jag har ju ingen våg så få se om jag kan hålla mig från att köpa den. Har två veckor att tänka på tills nästa gång dom har öppet. Dom har mest möbler och mattor och har numer bara öppet måndagar 12-16. Dom har ju fortfarande öppet  affären bredvid konsum så dit får man gå om man ska ha nåt annat.

Jag hade tänkt påskstäda idag. Men kroppen vill inte så jag får vänta nån dag. Varje morgon när jag vaknar tänker jag på vad jag ska göra den dagen. Ända tills jag stiger upp, då blir det oftast inte som jag tänkt eller vill. Man skulle vilja gråta när man inte kan göra det man vill. Lyckliga alla människor som har hälsan kvar. Min mamma var 36 år då hon drabbades av reumatism. Det fanns inte så mycket hjälp att få då. Guldsprutor fanns och dom provade det på mamma men det funkade inte på henne. Hennes kropp bröts ned sakta men säkert. Hon hade alltid ont, kunde inte sova mer än ett par timmar per natt. Det måste ha varit jobbigt. Jag kan i alla fall sova. Men hon klagade nästan aldrig.

Oscar ringde igår och sa att han skulle hälsa på en stund idag. Det blir roligt. Ska slå en signal till Isabel också. Höra hur dom har det. I natt har det snöat igen. Trist men inget man kan göra nåt åt.
Ha det bra govänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0