Foppatofflor

Igår kväll föll det stora lapphandskar från himlen. Alltså det snöade stora flingor. Det är aprilväder kan man säga. Det är ju ingenting man kan göra åt. Man får ta det som det kommer. Idag är det regningt och regn behövs nu. Det har varit så torrt och på flera ställen  i landet har det varit bränder har jag hört på nyheterna. Bättre då att det regnar.

I huset där jag bor finns en skoaffär. Igår var jag med en kompis dit. Jag skulle köpa ett par foppatofflor. Det fanns bara ett par i min storlek och dom var svarta. Man kan inte betala med kort där så jag la undan skorna så jag kunde hämta pengar på banken. Idag for Matte på banken och hämtade pengar till mig. Sen gick jag till skoaffären för att hämta skorna. Då fanns det bara en svart kvar. Dom letade i ca 30 minuter efter den andra men den fanns inte. Däremot fanns det ett par vita. Så jag fick ta dom. Jag har inte varit in på den affären på två år. Då förargade dom mig så mycket att jag beslutade att aldrig mer gå dit.  Nu gjorde jag det men jag  tror att jag inte ska dit mer.  Tycker inte dom verkar ha alla hemma där.

Jag har ätit spagetti och köttfärssås till middag. Det tycker jag är gott och så vill jag ha en god sallad till. Nu är jag mätt till i morgon. Ikväll blir det "The Mentalist" och "Brothers and sisters" på TV. Sen ska jag läsa lite om den roliga hunden.
Efter det blir det nattinatti. Vi  höres!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0