Många pussar fick jag

Igår kom Isabel och Alec hit. Dom hade med sig hunden Milo. Äntligen blev jag klippt och det var så skönt att sluta se ut som en häxa (i håret alltså, annars vet jag inte). Alec hade med sig sina älskade gubbar så det blev att leka lite. Sen gick vi ut. Vi skulle kolla på Krubban, dom skulle ju ha öppet till 16. men vi var där 14,15 och då var det stängt. Konstig filosofi dom har. Vi gick till Konsum och handlade. Det är inte svårt att bli av med en tusenlapp nu. Maten är så dyr. Skulle köpa clementiner men dom kostade 36,50/kg, så jag köpte inga. Dom andra frukterna, låg kilopriset runt 25 kronor. Så det blev några äpplen. Alec och jag väntade medan Isabel gick till apoteket. Alec var så gullig och skulle hälsa på alla som passerade.  När vi kom hem hit hade Milo ätit en bit på mina birkenstockskor. Han blev väl ledsen när han blev lämnad ensam. Sånt är livet. Jag fick ett par nya av Matte.

Vid 19 tiden for dom hem och då la jag mig och vilade en stund. Det var så roligt att umgås med Isabel och Alec en dag men nog blir man trött, det är ju för att man är ovan. Såg sen desperata husfruar och läste en stund.

Nu är det tid för dagens sysslor. Till lunch blir det  potatisbullar och bacon. Och sen går dagen som vanligt. Blir nog mycket läsning i dag. Har inga planer så det får bli som det blir. Vi hörs i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0