Sånt är livet

Ibland blir jag så arg på mig själv, som i morse, jag laddade ner nya messinger för att dom tjatade så mycket. Så fort jag slog på datorn så ville dom att jag skulle ladda ner det. I morse gjorde jag det och nu har jag fått messinger som startsida när jag ska in på nätet i stället för google. Så nu ska jag tjafsa med det också. Jag tycker messinger är det trögaste jag har. Sånt händer!

Jag har just kommir från fotvården. Tala om att det är skönt att vara där. Man känner sig som en ny människa när man kommer därifrån. Var förbi ICA och köpte lingonsylt och aftonbladet med TV tidningen. Det är ju synd och skam att man måste köpa lingonsylt. Men så är det när man inte kan plocka lingona själv och numer är det ju ingen som har tid att plocka bär. Lingonsylt är ju inte så dyr men jag har sett att hjortronsylt är jättedyrt. Nu är jag inte så förtjust i hjortronsylt, tycker den är så stenig.

Slaskigt är det ute och det tinar sakta. Är kallt på nätterna ännu och då tar det tid. Hoppas, hoppas att det är slut nu med snöväder. Jag vill ha värme nu så jag kan sitta ute och njuta. I morgon ska jag göra ett nytt försök med att besöka Kupan. Då är det kanske öppet.

Nu ska jag göra hemgjorda fiskpinnar och potatismos. Det blir middagsmaten. Fisk är bland det bästa jag vet och försöker äta det minst en gång per vecka. Färdigköpta fiskpinnar gillar jag inte. Tycker det är mest panering. Därför gör jag dom själv. Jag har ju tid.

Det var inte mycket jag hade att förtälja i dag. Men så är livet, ibland händer inget. Kanske solen går upp i morgon.
Vi hörs!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0