Vinn ett par sockor

Då var det vardag igen. För mig som inte jobbar är ju varje dag densamma. Ungarna har ju påsklov denna vecka. Det behöver dom efter denna långa vinter. Hoppas vädret blir bra så dom kan vara ute mycket. Det började bra i morse med strålande sol. Nyss var jag ute på balkongen och jag tyckte det var lite kyligt och blåsigt och solen var då inte varm. Det hade kommit lite moln. I alla fall bättre än snö.

Har inte gjort veckans matsedel. Vet inte vad det ska bli. Till lunch idag ska Matte få fläskfilé med grönsaksris och sallad. Jag får crepes som jag hade i frysen. Till middag blir det nog pytt. Får se vad jag kan hitta på. Måste nog på affären och handla. Det tryter i börsen så det gäller att vara sparsam. Pensionen kommer inte förrän på måndag. Man märker ju att maten har blivit dyrare, Pengarna räcker inte lika länge.Men man får sjunga "när man är en glad pensionär" då är livet så glatt.

Få se då om Isabel och Alec kommer till helgen, det är ju så kul när dom är här. Alec trivs verkligen bra här fast det inte är så stora utrymmen. Bara han har med sig sina gubbar som han leker med. Sist jag pratade med honom i telefon sa han "Jag älskar dej mormor, skit ner dej".  Han är då för tokig.

Funderar på att lotta ut ett par raggsockor. Dom jag stickar i restgarner. Har stickat en socka och håller på att  sticka nästa. Storlek ca 4 år. För att vinna måste man skriva en kommentar och sen drar jag en i bunten (tror att det blir många, haha). Kan ju vara en bra present om än man inte har nån nytta av dom själv. Sockorna är flerfärgade. Nu är det bara att skriva en kommentar. Skriv om vad som helst, t ex tips vad jag ska skriva om. Naturligtvis kommer jag att meddela vem som vinner. Ha det så bra !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0