Nästan som i Sahara

Ännu en vecka har gått. Jag menar fram till helgen. Har hört på morgonen att dom har läst upp mitt inlägg i P4 Norrbotten från  igår. Dom läste upp det flera gånger. Jag trodde att dom inte skulle göra det. Men där ser man. Det var det där om facebook och bloggar, likadant som jag skrev i bloggen igår.

Undrar om Isabel och Alec kommer i morgon. Isabel var så förkyld när jag pratade med henne sist så jag får väl ringa i kväll och höra. Synd om dom inte kommer. Tova skulle komma i morgon och vara här när resten av familjen ska till Skellefteå på Oscars Hockey. Tova vill lära sig sticka och det är ju bra. Bäst att jag ringer till henne med och hör om hon kommer.

Det blåser lite ute idag. Ska gå en sväng till affären och handla det jag behöver till helgen. Är helt utan frukt och det går ju inte. På måndag är det löning och det är tur det för börsen börjar vara tom.

En sak som jag funderat på! Kom ihåg det när jag deklarerade sist. Man betalar ju varje år en begravningsavgift- till vad? Jag ska kremeras när jag dör och ska inte ha någon grav, utan askan ska strös endera i asklunden eller i havet. Vad kostar det utan gravplats? Måste ta reda på det innan jag dör. Det är ju många tusenlappar jag har betalat in via skattssedeln. Kanske man blir rik när man har dött. Hm!!

Har varit ute nu i blåsten. Känns som sandstorm ibland. I solen är det skönt men ibland kommer det en riktig pust med sand. Måste skaffa nya solglasögon, mina gamla har rymt. Får göra det till veckan. Kram till er alla vänner.  Skriver mer i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0