Jag är possitiv idag

Har nyss sett en repris på TV om Ellen som fyller 100. Det var ju förra året, för i år fyllde hon101. Jag blir på så gott humör när jag ser henne. Det skulle behövas fler såna människor. Hon ser framåt och nästa milstolpe för henne är att fylla 105 år. Hon skulle vilja resa till Sydamerika och se de vackra vattenfallen. Hon kommer säkert att göra det också. Hon är så possitiv så det smittar av sig. Jag behöver possitiva tankar.

Så vart de då sol idag och ganska skönt ute. Har varit ute en stund på balkongen. Snart är det tid att städa där. Det blir ju så dammigt och sandigt, plus all skit från avgaserna. Tänk om dom kunde göra gågata här utanför. Så skönt det skulle vara att slippa alla avgaser. Här utanför verkar det vara startsträcka för alla bilar som kör upp och ner, och sen upp igen. Man kan då inte hänga nån tvätt på tork på balkongen för då måste man tvätta den igen. Appropå tvätt så ska jag tvätta kl 13 idag. Om nu inte nån annan ska tvätta samtidigt, man vet ju aldrig. Men det kan jag väl inte tänka mig. Jag ska vara possitiv och tro att jag får tvätta.

Igår var det inte mycket att se för mig på TV. Hittade några serier på 9:an. Bl a "I mördarens spår" som är i två delar. Så nu måste jag se nästa del också. På lördag och repris på söndag. Den var ganska bra.

Till lunch idag blir det rester och till middag blir det ugnstekt korv med mos och sallad. Har snart läst ut Dexter, har bara upplösningen kvar och det tar jag idag. Men först ska jag till tvättstugan och sedan äta. Men sen så!
Kram till ni som läser detta, skriv gärna en kommentar så jag vet vilka ni är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0