Glad påsk

Äntligen efter många om och men kom en sköterska och gav mig guldsprutan. Och den behövde jag verkligen. Vädret gör ju sitt till för att ge mig värk. Men framåt lördag ska jag må bättre, det brukar bli så.
Nån påskstädning har jag inte kunnat göra. Jag vandrar fram mellan gruskornen. Det blir ju så indraget denna tid.
Gjorde gulasch till lunch och Matte kommer med middag idag (calsone). Matte ska få handla lite frukt och Året Runt efter middagen. I morgon är det stängt och jag behöver fruktsallad och korsord.

På TV i går kväll började en ny serie på tvåan.. Serien är australisk och handlar om två kvinnliga veterinärer. Den ena spelas av Rachel Ward (från Törnfåglarna). Serien heter "I regnskuggans land" och verkar vara i min stil. Såg den och sedan på ettan "Sommer". Den sistnämnda handlar om läkare (manliga) som verkar tycka synd om sig själva.

Jocke och Tova kom hit med påskgodis för en stund sen. Tova hade fått glasögon som hon passade så bra i. Kommer ihåg när Isabels kompis Johanna fick glasögon, och då Isabel tjatade om att hon också ville ha glasögon. Då var dom 10 år. Hon har fortfarande inte glasögon. Ungar är roliga.

Nu är det skärtorsdag och påsken börjar på riktigt. På långfredag var det ju som Jesus dog och på påskdagen uppstod han från de döda. För de som tror. Jag vet då inte. Finns det verkligen en Gud så tycker jag att han är ganska ond som låter små barn pinas i krig och elände. Plus annat skit som drabbar oskyldiga människor med. Och hur kan präster som är pedofiler komma undan straff? Man undrar ju?

Jag firar inte direkt påsk numera, tar det lungt som vanligt. Hoppas ni får en skön påsk och hoppars att vädret blir bättre. Alla goda vänner får en kram av mig. KRAM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0