Längtar efter kaffe

Nyss uppstigen och ser att solen finns här idag också. Visserligen är det ganska kallt men.... Det blir väl varmare varefter dagen går. Skulle göra kaffe men såg att mina kaffepaket är längst upp på hyllan och burken tom. Försökte med tången men det går inte. Min tanke går till Matte och hoppas han har rast snart. Annars får jag väl be nån förbipasserande om hjälp eller sluta dricka kaffe. Har i alla fall ätit en ostmacka till min medicin. Kan ju inte vara bra att proppa i sig piller på fastande mage. Känns som magen blir sur då. Utan kaffe på morgonen är det svårt att hålla sig vaken.
 
I Öjebyn har en kvinna med hund hittat en kartong med en ihjälplågad katt. Va är det för fel på folk? Katten var slagen och till slut skjuten med hagel. Fy för den lede! Man önskar att man fick plåga den skyldige, eller hur?
 
Ikväll är det final i kockkampen. Sen ser jag efterlyst med andra knäppisar som man skulle vilja sätta in bakom låsta dörrar och kasta bort nyckeln.
 
Nu ska jag försöka ta upp lite skit från golvet. Jag tappar ju så mycket där jag far fram. Det blev ingen utgång för mig igår. På grund av skoproblem. Eller på grund av bandagen. Som blev för stora för skorna. Nästa omläggning är i morgon. Blir det mindre bandage då? Nu till golvvård hihihi!
 
En bra dag önskar jag er!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0