Ont i bröstet

Nu är helgerna slut och vardagen är här. Ganska skönt. I natt har jag haft ont i lungorna eller hjärtat. Kan inte precisera värken, men den är i bröstet och överarmarna. Samtidigt som det är tungt att andas. Ett tag hade jag tänkt larma men väntade med det. Nu hade ni tänkt säga: Gå till doktorn. Men det är inte så lätt i halkan att förflytta sig. Och färdtjänst får man ej nyttja när man ska till VC.
 
Började se en film, Zodiak, igår. Men den höll på så sent så jag var tvungen att sluta se den. Jag skulle upp tidigt och duscha. Så jag vet inte hur den slutade. Typiskt. Det gör jag aldrig mer om. Klockan sex var jag uppe och i duschen. Sen la jag mig igen. Och nu är strumporna på och kaffe drucket tillsammans med en limpmacka.
 
Sjuksystra ska komma och lägga om idag. Tror det behövs för det var i torsdags som det var sista omläggningen. Får se vilken dag jag kan handla, hur orken räcker till.
 
Längtar tills kottarna kommer fram efter sin vintersömn. Men det tar nog sin lilla tid. Men idag är det precis en månad tills Vinter OS börjar.
 
Nu ska jag ladda en tvättmaskin. Ha en bra dag så hej då!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0