Nyklippt

Har ringt och beställt färdtjänst till 10.00. Då far jag till Ica Maxi och köper ett täcke. Jag far nu för att vid två-tre kommer sköterskan och lägger om såren, och då måste jag vara hemma. Ute är det -26 grader och mitt sovrum är ganska kallt så jag behöver ett riktigt täcke. Kan ibland längta tillbaka till Älvsbyn och min varma lägenhet med golvvärme. Där behövde jag inte frysa.
 
Igår var Isabel här och klippte mig. Kort,kort kan jag säga. Verkligen snyggt och ser välvårdat ut. Isabel är bra på att klippa. Hon ska få kaffe till sin kaffemaskin som tack för hjälpen. Appropå kaffe får jag inte glömma köpa kaffe. Ska också köpa ingredienser till sallader och soppor. Räksallad, kycklingsallad och vad för soppor. Hm! Väntar med frukosten tills jag kommer hem från Storheden.
 
Garn också köper jag. Har börjat med sockorna och har första skaftet klart. Började med rosa och sen vitt efterföljande med blått. Randigt och tjusigt. Stickar med femmans stickor och ganska löst så att sockorna blir mjuka och sköna.
 
Nu ska jag snart klä mig och göra mig klar för färden. Ha en bra dag. Hej då!
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0