Bloggen raderas

Nu gjorde jag det igen. Jag skrev nästan färdigt bloggen och sen försvann den bara. Kul känns det. Jag nekade strumporna idag. Efter gårdagens pina vill jag ha en vilodag. Får se om det blir bättre. Nu har jag löst melodikrysset och ska sätta på TV och ta fram stickningen. Blir mol allaena idag. Vad ska jag äta? Kanske corn flakes eller en soppa. Matlusten har inte kommit tillbaka. Skulle nog vara nöjd med frukosten som bestod av ett grekiskt lantbröd med leverpastej och gurka på. Tillsammmans med kaffe.
 
-22 grader nu men i går kväll var det -30. Hua! Tur att man får vara inne. När det är så här kallt kan man inte köpa blommor. Och nu skulle man vilja pigga upp sig med ett fång tulpaner.
 Idag skulle dom dö av kyla. Nu är det väl ingen chans att det kommer nån med blommor till mig. Tror jag får köpa dom själv. Tulpaner från Amsterdam. Visst minns ni Ann Louise Hansson och sången.
 
Nu tror jag att jag vet vad jag ska äta. En sallad med ägg och räkor. Kan nog smaka. Ska det vara nån vinterstudio idag. Vi får se. Hoppas ni inte fryser. Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0