Två medaljer

Detta bröd är bakat på surdeg och är kalasgott. Matte köpte ett sånt igår, ett maxi toast. Jag rostade det till frukost och satte på citronmarmelad. Till detta kaffe. Gott, gott! Skulle ha gjort ett löskokt ägg till detta så hade det varit perfekt. För göra det i morgon.
 
Två medaljer knep våra skidpojkar igår. Teodor Peterson silver och Emil Jönsson brons efter en otrolig final. Det var i sprinten som det hände. Pojkarna är så fantastiska, även Markus Hellner var i final men tyvärr blev han pååkt av en ryss. Petter Northug blev utan finalplats, hihihi!
 
Idag har Alec varit här min gullpojke. Han bakade en sockerkaka och umgicks med mig och Matte. Till lunch åt vi kyckling, potatis ocg gräddsås. Middag ugnstekt korv och mos. Sen såg vi hockey Tjeckien-Tre kronor (2-4) tills Matte började jobba klockan sju. Jag har avslutat kvällen med diskning. Funderar på att duscha nu eller ska jag vänta tills i morgon bitti. Kanske vänta.
 
En mulen dag har det varit. Snön börjar gå bort. Konstig vinter. Ingen har ringt om städning i morgon. Kanske hemtjänsten har glömt bort mig. Bara jag nu inte behöver betala kan det göra detsamma. Sköterskan ska komma och lägga om imorgon. Har haft ont sen i måndags. Skit!
 
Ha en bra natt. Tror jag väntar tills Matte kommer hit innan jag intar sovläge. Hej då!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0